27
Април 2013
Постирано од Admin

Свечено отварање на СкараБар

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ГОСТИЛНИЦА СКАРАБАР - НАЈОТМЕНИОТ РЕСТОРАН ЗА ВИСТИНСКИТЕ МЕРАКЛИИ. Им благодариме на сите кои го разубавија свеченото отварање, а испраќаме покана до сите, да повелат во нашиот ресторан, да ги пробаат специјалитетите на нашите мајстори, да се напијат понекоја чашка и да уживаат во прекрасниот амбиент и песната на нашите музичари.

Фото Галерија
1 2 3