• Извонреден спој на прекрасна храна и музика во ексклузивен амбиент.

  Уживајте во мајсторите на живата музика и ексклузивниот традиционален амбиент на СкараБар.

 • ЕКСКЛУЗИВНО во СкараБар - Грил-маси за самостојно подготвување на својата скара.

  Големите мераклии и гурмани можат самостојно да си ја подготват својата скара на ќумур на една од неколкуте Грил - маси.

 • Најотмен ресторан за вистинските мераклии.

  Вечери со жива музика.

 • Најдобриот кетеринг во градот

  Најдобриот кетеринг во градот за сите Ваши значајни прослави, кога сакате да им посветите внимание на Вашите гости, а се да биде перфектно, без грижи, на високо ниво...

Добредојдовте во Гостилница СКАРАБАР
Најотмениот ресторан за вистинските мераклии

МЕНИ

Богато разновидно мени за вистинските мераклии на традиционалната и модерна кујна

*** 10% попуст на порачките за носење ***

Повеќе

Релаксиран амбиент

Извонредниот спој на прекрасна храна и музика во ексклузивен релаксиран традиционален амбиент е гаранција за вистинско уживање.


Повеќе

Специјалитети

Уживајте во специјалитетите на традиционалната кујна која нуди огромен избор на јадења.

Повелете, пробајте, уживајте...


Повеќе

Жива Музика

Релаксирајте се со мајсторите на живата музика и ексклузивниот традиционален амбиент на СкараБар.Повеќе