View Skara Bar - Skopje in a larger map

За резервации Ве молиме јавете се или пополнете го формуларот

+389 (0) 75 727 110

Ве молиме доколку сакате да ја откажете резервацијата да ни јавите веднаш.

Ве молиме внесете го Вашето име и презиме! Ве молиме внесете email адреса! Ве молиме внесете валидна email адреса! Ве молиме внесете ја пораката со информации!